Construcții Civile și Industriale

Reabilitare Clădire Atelier Nou – Electrica Oradea

Beneficiar

SC ELECTRICA SA – Zona de SUD-VEST

Antreprenor General – CECONI SRL

Una din principalele obiective abordate de noi este și Reabilitarea Clădirii Atelier Nou a furnizorului de electricitate ELECTRICA SA. Clădirea a fost reabilitată în totalitate, exceptând partea de structuri unde nu a fost cazul să se intervină. S-au făcut lucrări de termoizolații la fațade, termo-hidroizolații la acoperișuri, înlocuire tâmplarie din PVC, tavane casetate, finisaje și recompartimentări (pardoseli, gletuiri, zidării, zugrăveli) , înlocuirea instalației de caldură, înlocuirea și redimensionarea instalațiilor electrice, dotări cu mobilier și aparatură.

Galerie Foto

Centru de Afaceri în orașul Târgu Secuiesc, Covasna

Beneficiar

Primaria Municipiului Targu Secuiesc

Antreprenor General – CECONI SRL

În anul 2014 prin programul de dezvoltare finanțat prin Fonduri Europene, Primăria din Târgu Secuiesc reabilitează și transformă una din centralele termice vechi ale orașului într-un mic Centru de Afaceri, cu destinație de birouri pentru o parte din antreprenorii locali. Având o suprafață construită de 500 mp, s-au facut recompartimentările atât pe orizontală cât și pe vertical construind și o mansardă înaltă.

S-au făcut demolari ale planșeului din dale prefabricate, s-a anexat o nouă structură din beton la structura veche, s-a făcut compartimentarea pe verticala prin montarea unui planseu ușor din blocuri ceramice cu placă de suprabetonare tip LEP, s-au facut lucrări de termoizolații la fațade, termo-hidroizolații la acoperișuri, înlocuire tâmplărie din PVC, finisaje și recompartimentări (pardoseli, gletuiri, zidării, zugrăveli), instalații de încălzire, instalați electrice, instalații și obiecte sanitare dotări cu mobilier și aparatură, amenajări exterioare, alei și trotuare . Acoperișul s-a făcut tip șarpantă de lemn izolată între căpriori cu vată bazaltică și acoperită cu tablă. La mansardă s-au montat geamuri tip Velux.

Galerie Foto

Reabilitare Termică Blocuri de Locuințe str. Violetelor și str. Lămâiței, Brașov

Beneficiar

Primaria Municipiului Brașov

Antreprenor General – CECONI SRL

În anul 2015 prin programul de reabilitare termică a locuințelor, susținut de Guvernul Romaniei, compania nostră a reabilitat două blocuri de locuințe din Municipiul Brașov.

Mobilizarea a fost exemplară, cu un efectiv de 25 de muncitori s-au executat 5000 mp de termoizolații la fațade și 2000 mp de hidroizolații la acoperișuri, astfel reușind să finalizăm lucrările la cele două obiective într-un timp record de numai 3 luni.

La pereți s-au făcut lucrări de remediere și curățare a fațadelor, montare terosistem și fixarea lui atât prin lipire cât și mecanic cu ajutorul ciupercilor de fixare, aplicare masă șpaclu în două straturi și plasă din fibră de sticlă. Ulterior s-a aplicat tencuială decorativă, s-au montat glafuri la geamuri, s-au refăcut trotuarele de gardă din dale prefabricate din beton de 600 x 600 mm rostuite cu nisip pentru fixare și etanșate cu cordon de bitum.

La acoperișuri s-au făcut lucrări de curățare și îndepărtare a hdroizolației vechi, apoi amorsarea și aplicarea a două straturi de hidroizolație bituminoasă pentru protecție împotriva infiltrațiilor de apă și ulterior s-au montat glafuri din tablă pentru protejarea aticelor.

Galerie Foto

Realizare Parcări și Spații Servicii Autostrada Lugoj - Deva

Denumire proiect

Realizare Parcări și Spații Servicii Stânga Proiect și Dreapta Proiect - km 56+220 - km 77+361 Autostrada Lugoj - Deva LOT 3

Beneficiar

CNAIR

Antreprenor General – Asocierea Comsa, Aldesa, Teloxim, Arcadis Eurometudes

La începutul anului 2018, Heavy Load Expedition întampină o mare provocare prin încheierea contractului de execuîie a parcărilor și a spațiilor de servicii de pe Autostrada Lugoj - Deva - Lot 3 km 56+220 - km 77+361. Provocare putem sa spunem din punct de vedere a termenului de execuție foarte scurt, de numai 5 luni și a condițiilor meteo capricioase din acea zona a țării.

Hotărâti și fara ganduri de renunțare sau întarziere s-au mobilizat echipe specializate pe șantier astfel reușind să onoram contractual fară a avea emoții.

Lucrări la clădiri: S-au executat în decurs de 5 luni, lucrări de săpături, lucrări de execuție a structurilor din beton armat, compartimentări din zidărie de carămidă, lucrări de termoizolații la pereți, lucrări de termo-hidroizolații la acoperiș tip terasă necirculabilă, instalații de alimentare cu apă, instalații și obiecte sanitare, instalații termice, instalații electrice, lucrări de finisaje, montare tâmplărie din PVC, compartimentări din PVC.

Rețele exterioare: Instalații de pompare a apelor subterane de la 90 m adâncime și foraje, turnarea caselor de la puțul forat și realizarea foselor septice din beton armat, cu izolații hidrofuge , tratarea interiorului foselor septice împotriva agenților chimici și totodată hidrizolarea foselor în interior cu mortare impermeabile special. Realizarea instalațiilor de canalizare și a rețelelor electrice exterioare, montare borduri și amenajări exterioare, trotuare de gardă, scări, rampe de acces persoane cu dizabilități, lucrări de umpluturi în zona parcărilor.

Galerie Foto

Dezvoltare Proiect Rezidențial Riverside Park Residence

Denumire proiect

Dezvoltare proiect rezidențial Riverside Park Residence, str. Porțelanului, Cluj

Beneficiar

KREMLIN DEVELOPMENT SRL

Începând cu luna septembrie 2017, am început excavațiile la proiectul Riverside Park Residence din Cluj-Napoca.
Un proiect extraordinar care cuprinde atât apartamente de locuit cât și spații comerciale, și o clinică privată, dezvoltat de partenerii nostri de la Kremlin Development.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Infrastructură
Rutieră și Poduri

Infrastructură
Rutieră și Poduri

Mai mult

Construcții
Civile și Industriale

Construcții
Civile și Industriale

Mai mult

Demolări Industriale
și Ecologizări

Demolări Industriale
și Ecologizări

Mai mult

Transport Agregat
de Carieră

Transport
Agregate de Carieră

Mai mult