Demolări Industriale și Ecologizări

Demolare Batal Independența

Denumire proiect

Demolare facilități de producție, Batal Independența LOT 3, jud. Galați.

Beneficiar

SC OMV PETROM SA

Antreprenor General – SC CECONI SRL

În anul 2015, imediat după înființare, Heavy Load Expedition, încheie un contract de subantrepriză cu unul din principalii parteneri, pentru executarea lucrărilor de demolare a facilităților de producție aparținând OMV Petrom.
Una dintre aceste facilități este și Batalul Idependența de pe raza comunei Scheia, jud. Galați. Pentru realizarea acestui obiectiv a fost necesară o strategie aparte, tinând cont de adancimea de 7 m a batalului, de pereții din beton armat de o rezistență foarte mare, de condițiile de muncă extrem de grele cu temperaturi de -25 C și vânturi puternice. Pentru onorarea acestui contract a fost nevoie de mobilizarea utilajelor de mare tonaj, excavatoare de 27 tone, excavatoare de 35 tone cu picon și foarfecă, autocamioane 8x4, aparatură pentru tăierea metalului. Datorită mobilizării exemplare și a strategiei de execuție foarte bine elaborate am reusit să ducem la bun sfârșit acest contract în mai puțin de 45 zile.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Demolare și Ecologizare Sonde OMV PETROM

Denumire proiect

Execuția lucrărilor de demolare, desființare, remediere/decontaminare și reconstrucție ecologică pe amplasamentele aferente sondelor aparținând OMV PETROM S.A. situate în județele Teleorman, Argeș, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Giurgiu.

Perioada 2015 - 2017

Beneficiar

SC OMV PETROM SA

Antreprenor General - SC CITADIN PREST SA

În anul 2015, luna octombrie, am început colaborarea cu partenerii noștri de la Citadin Prest pentru lucrările de demolare, desființare și reconstrucție ecologică a sondelor OMV Petrom, scoase din producție, de pe toata zona de sud-vest a țării.
Pentru realizarea în termen a acestor lucrări, am constituit două echipe mobile mari, formate din excavatoare, buldoexcavatoare, autocamioane și trailere.
Lucrând sub supravegherea permanentă a organelor abilitate, APM, GNM, având regimuri speciale de lucru sau de transport și ținând cont de accesul greu la facilitățile ce trebuie dezafectate, acestea fiind amplasate în câmp deschis, pe dealuri și în păduri, am elaborat un grafic de execuție foarte minuțios care ne-a ajutat să optimizam foarte bine lucrările, astfel fiind cei mai buni subcontractori ai Beneficiarului.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Infrastructură
Rutieră și Poduri

Infrastructură
Rutieră și Poduri

Mai mult

Construcții
Civile și Industriale

Construcții
Civile și Industriale

Mai mult

Demolări Industriale
și Ecologizări

Demolări Industriale
și Ecologizări

Mai mult

Transport Agregat
de Carieră

Transport
Agregate de Carieră

Mai mult