Demolare Batal Independența

Obiectul de construcție

Demolare facilități de producție, Batal Independența LOT 3, jud. Galați.

Investitor

SC OMV PETROM SA

Antreprenor General – CITADIN PREST SA

În anul 2015, imediat după înființare, Heavy Load Expedition, încheie un contract de subantrepriză cu unul din principalii parteneri, pentru executarea lucrărilor de demolare a facilităților de producție aparținând OMV Petrom.
Una dintre aceste facilități este și Batalul Idependența de pe raza comunei Scheia, jud. Galați. Pentru realizarea acestui obiectiv a fost necesară o strategie aparte, tinând cont de adancimea de 7 m a batalului, de pereții din beton armat de o rezistență foarte mare, de condițiile de muncă extrem de grele cu temperaturi de -25 C și vânturi puternice. Pentru onorarea acestui contract a fost nevoie de mobilizarea utilajelor de mare tonaj, excavatoare de 27 tone, excavatoare de 35 tone cu picon și foarfecă, autocamioane 8x4, aparatură pentru tăierea metalului. Datorită mobilizării exemplare și a strategiei de execuție foarte bine elaborate am reusit să ducem la bun sfârșit acest contract în mai puțin de 45 zile.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Demolare și Ecologizare Sonde OMV PETROM

Obiectul de construcție

Execuția lucrărilor de demolare, desființare, remediere/decontaminare și reconstrucție ecologică pe amplasamentele aferente sondelor aparținând OMV PETROM S.A. situate în județele Teleorman, Argeș, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Giurgiu.

Perioada 2015 - 2017 - Subcontractor

Investitor

SC OMV PETROM SA

În anul 2015, luna octombrie, am început colaborarea cu partenerii noștri de la Citadin Prest pentru lucrările de demolare, desființare și reconstrucție ecologică a sondelor OMV Petrom, scoase din producție, de pe toata zona de sud-vest a țării.
Pentru realizarea în termen a acestor lucrări, am constituit două echipe mobile mari, formate din excavatoare, buldoexcavatoare, autocamioane și trailere.
Lucrând sub supravegherea permanentă a organelor abilitate, APM, GNM, având regimuri speciale de lucru sau de transport și ținând cont de accesul greu la facilitățile ce trebuie dezafectate, acestea fiind amplasate în câmp deschis, pe dealuri și în păduri, am elaborat un grafic de execuție foarte minuțios care ne-a ajutat să optimizam foarte bine lucrările, astfel fiind cei mai buni subcontractori ai Beneficiarului.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Reabilitare Clădire Atelier Nou – Electrica Oradea

Beneficiar

SC ELECTRICA SA – Zona de SUD-VEST

Antreprenor General – CECONI SRL

Una din principalele obiective abordate de noi este și Reabilitarea Clădirii Atelier Nou a furnizorului de electricitate ELECTRICA SA. Clădirea a fost reabilitată în totalitate, exceptând partea de structuri unde nu a fost cazul să se intervină. S-au făcut lucrări de termoizolații la fațade, termo-hidroizolații la acoperișuri, înlocuire tâmplarie din PVC, tavane casetate, finisaje și recompartimentări (pardoseli, gletuiri, zidării, zugrăveli) , înlocuirea instalației de caldură, înlocuirea și redimensionarea instalațiilor electrice, dotări cu mobilier și aparatură.

Galerie Foto

Centru de Afaceri în orașul Târgu Secuiesc

Beneficiar

Primaria Municipiului Targu Secuiesc

Antreprenor General – CECONI SRL

În anul 2014 prin programul de dezvoltare finanțat prin Fonduri Europene, Primăria din Târgu Secuiesc reabilitează și transformă una din centralele termice vechi ale orașului într-un mic Centru de Afaceri, cu destinație de birouri pentru o parte din antreprenorii locali. Având o suprafață construită de 500 mp, s-au facut recompartimentările atât pe orizontală cât și pe vertical construind și o mansardă înaltă.

S-au făcut demolari ale planșeului din dale prefabricate, s-a anexat o nouă structură din beton la structura veche, s-a făcut compartimentarea pe verticala prin montarea unui planseu ușor din blocuri ceramice cu placă de suprabetonare tip LEP, s-au facut lucrări de termoizolații la fațade, termo-hidroizolații la acoperișuri, înlocuire tâmplărie din PVC, finisaje și recompartimentări (pardoseli, gletuiri, zidării, zugrăveli), instalații de încălzire, instalați electrice, instalații și obiecte sanitare dotări cu mobilier și aparatură, amenajări exterioare, alei și trotuare . Acoperișul s-a făcut tip șarpantă de lemn izolată între căpriori cu vată bazaltică și acoperită cu tablă. La mansardă s-au montat geamuri tip Velux.

Galerie Foto

Reabilitare Termică Blocuri de Locuințe Brașov

Beneficiar

Primaria Municipiului Brașov

Antreprenor General – CECONI SRL

În anul 2014 prin programul de reabilitare termică a locuințelor, susținut de Guvernul Romaniei, compania nostră a reabilitat două blocuri de locuințe din Municipiul Brașov.

Mobilizarea a fost exemplară, cu un efectiv de 25 de muncitori s-au executat 5000 mp de termoizolații la fațade și 2000 mp de hidroizolații la acoperișuri, astfel reușind să finalizăm lucrările la cele două obiective într-un timp record de numai 3 luni.

La pereți s-au făcut lucrări de remediere și curățare a fațadelor, montare terosistem și fixarea lui atât prin lipire cât și mecanic cu ajutorul ciupercilor de fixare, aplicare masă șpaclu în două straturi și plasă din fibră de sticlă. Ulterior s-a aplicat tencuială decorativă, s-au montat glafuri la geamuri, s-au refăcut trotuarele de gardă din dale prefabricate din beton de 600 x 600 mm rostuite cu nisip pentru fixare și etanșate cu cordon de bitum.

La acoperișuri s-au făcut lucrări de curățare și îndepărtare a hdroizolației vechi, apoi amorsarea și aplicarea a două straturi de hidroizolație bituminoasă pentru protecție împotriva infiltrațiilor de apă și ulterior s-au montat glafuri din tablă pentru protejarea aticelor.

Galerie Foto

Realizare Parcări și Spații Servicii Autostrada Lugoj - Deva

Obiectul de construcție

Realizare Parcări și Spații Servicii Stânga Proiect și Dreapta Proiect - km 56+220 - km 77+361 Autostrada Lugoj - Deva LOT 3

Beneficiar

Asociere Comsa-Aldesa

Antreprenor General – Asocierea Comsa, Aldesa, Teloxim, Arcadis Eurometudes

La începutul anului 2018, Heavy Load Expedition întampină o mare provocare prin încheierea contractului de execuîie a parcărilor și a spațiilor de servicii de pe Autostrada Lugoj - Deva - Lot 3 km 56+220 - km 77+361. Provocare putem sa spunem din punct de vedere a termenului de execuție foarte scurt, de numai 5 luni și a condițiilor meteo capricioase din acea zona a țării.

Hotărâti și fara ganduri de renunțare sau întarziere s-au mobilizat echipe specializate pe șantier astfel reușind să onoram contractual fară a avea emoții.

Lucrări la clădiri: S-au executat în decurs de 5 luni, lucrări de săpături, lucrări de execuție a structurilor din beton armat, compartimentări din zidărie de carămidă, lucrări de termoizolații la pereți, lucrări de termo-hidroizolații la acoperiș tip terasă necirculabilă, instalații de alimentare cu apă, instalații și obiecte sanitare, instalații termice, instalații electrice, lucrări de finisaje, montare tâmplărie din PVC, compartimentări din PVC.

Rețele exterioare: Instalații de pompare a apelor subterane de la 90 m adâncime și foraje, turnarea caselor de la puțul forat și realizarea foselor septice din beton armat, cu izolații hidrofuge , tratarea interiorului foselor septice împotriva agenților chimici și totodată hidrizolarea foselor în interior cu mortare impermeabile special. Realizarea instalațiilor de canalizare și a rețelelor electrice exterioare, montare borduri și amenajări exterioare, trotuare de gardă, scări, rampe de acces persoane cu dizabilități, lucrări de umpluturi în zona parcărilor.

Galerie Foto

Autostrada Lugoj - Deva LOT 3, Coridorul 4 Pan European

Beneficiar

Asociere Comsa-Aldesa

Antreprenor General – Asocierea Comsa, Aldesa, Teloxim, Arcadis Eurometudes

Începând cu luna septembrie a anului 2015, Heavy Load Expedition încheie un contract de execuție terasamente și transport cu partenerii de la Construcții și Excavații DVF, realizând împreună o parte din terasamentele pentru autostrada Lugoj – Deva, LOT 3.

Lucrarea se desfasura pe două schimburi astfel că rezultatele au fost excepționale.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Autostrada Sebeș - Turda LOT 2

Beneficiar

CNADNR

Antreprenor General – Asocierea Aktor SA – Euroconstruct Trading 98 SRL

Începând cu luna martie a anului 2017, încheiem un contract de execuție terasamente și transport cu asocierea AKTOR – EUROCONSTRUCT TRADING 98, pe Lotul 2 a autostrăzii Sebeș - Turda.
Împreună cu Antreprenorul am hotărât începând cu luna mai să ne desfășurăm activitatea pe două schimburi, pentru creșterea accelerate a producției.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Reabilitare și Modernizare DC 132

Obiectul de Construcție

Reabilitare și Modernizare Drum Comunal DC 132 din Comuna Band, Jud. Mureș

Beneficiar

CNADNR

Antreprenor General – CITADIN PREST SA

În luna martie a anului 2018 compania noastră continuă colaborarea cu partenerii CITADIN PREST SA, prin încheierea unui contract de subantrepriză, privind lucrarările de reabilitare și modernizare a drumului communal DC 132 din comuna Band, jud. Mureș. Sub acest contract am executat lucrări de reabilitare poduri, execuție podețe tubulare, subtraversări, rigole necarosabile, transport agregate de balastieră, demolare grinzi laterale, calea de rulare și balustrade la poduri, torcretari, camăsuieli la culeile podurilor.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Reparații și Întreținere Aeroclub Teritorial “Traian Dârjan” Cluj

Obiectul de Construcție

Lucrări de Reparații și Întreținere a Pistei de Zbor pentru Aeroclubul Teritorial “Traian Dârjan” Cluj

Beneficiar

Aeroclubul României

Antreprenor General – SC ROAD MIX TECHNOLOGY SRL

Acest obiectiv a fost o mare provocare pentru noi, deoarece necesită o foarte bună mobilizare și optimizare a lucrărilor, astfel încat acestea să fie terminate într-un timp relativ scurt. Lucrarea s-a desfășurat pe o suprafață de aproximativ 45.000 mp, cu umpluturi de până la 1,3 m și pante de scurgere a apelor pluviale.
Compactarea, nivelarea si înierbarea suprafeței de zbor s-a făcut cu o atenție sportită.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Dezvoltare Proiect Rezidențial Riverside Park Residence

Beneficiar

KREMLIN DEVELOPMENT SRL

Începând cu luna septembrie 2017, am început excavațiile la proiectul Riverside Park Residence din Cluj-Napoca.
Un proiect extraordinar care cuprinde atât apartamente de locuit cât și spații comerciale, și o clinică privată, dezvoltat de partenerii nostri de la Kremlin Development.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Autostrada Sebeș - Turda LOT 4

Beneficiar

KREMLIN DEVELOPMENT SRL

Antreprenor General - Asocierea SC PORR Construct SRL - PORR Bau GmbH

Începând cu luna septembrie a anului 2016, Heavy Load Expedition încheie un contract de prestări servicii de transport cu Asocierea SC PORR Construct SRL - PORR Bau GmbH, pentru execuția lucrărilor de Terasamente, așternere balast, așternere BSC și covor asfaltic. Lucrările la care am participat s-au derulat începand cu luna septembrie 2016 până în luna aprilie 2017. S-a mobilzat o mare parte din camioane lucrând pe schimb de 12 ore.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Extindere pista Aeroport Avram Iancu, Cluj-Napoca

Beneficiar

Consiliul Județean Cluj

Antreprenor General - SC NAPOCA SA

În anul 2017, începand cu luna aprilie, compania noastră încheie un contract de transport agregate de balastieră, agregate de carieră, și balast stabilizat (BSC) cu partenerii NAPOCA SA, participând astfel la extinderea pistei de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Lucrările s-au extins pe o perioadă de 4 luni, mobilizând pana la 13 camioane ansamblu cap tractor și semiremorcă.

Operațiuni executate

Galerie Foto

Autostrada Lugoj - Deva LOT 3, Coridorul 4 Pan European

Beneficiar

CNADNR

Antreprenor General – Asocierea Comsa, Aldesa, Teloxim, Arcadis Eurometudes

ÎÎn anul 2018, colaborarea cu partenerii noștri de la Construcții și Excavații DVF, continuă pe autostrada Logoj - Deva LOT 3, pe segmentul de transport pământ în umpluturi, excavații și nivelare pamant în depozite. Transportul de desfasoară pe lungimi de pană la 20 km, de la Nodul Holdea la KM 76 și la Nodul Dobra. Se lucrează pe două schimburi la cererea Antreprenorului, pentru o creștere însemnată a producției.

Operațiuni executate

Galerie Foto